book cover
361 Donald E. Westlake
book cover
Pročitaj odlomak

361

Triler 16

Donald E. Westlake

Izgubio je sve osim želje za osvetom. Nekoliko je tipova pucalo iz jurećega žučkastosmeđeg Chryslera … kada se Ray Kelly nakon mjesec dana probudio u bolnici, nije imao jedno oko, a njegov je otac bio mrtav. Sve je krenulo po zlu. Od neponovljivog Donalda E. Westlakea dobitnika mnogobrojnih nagrada,

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 144
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Izgubio je sve osim želje za osvetom. Nekoliko je tipova pucalo iz jurećega žučkastosmeđeg Chryslera … kada se Ray Kelly nakon mjesec dana probudio u bolnici, nije imao jedno oko, a njegov je otac bio mrtav. Sve je krenulo po zlu. Od neponovljivog Donalda E. Westlakea dobitnika mnogobrojnih nagrada, nominiranog za Oskara u kategoriji najboljih scenarija za film The Grifters dolazi ubojita priča o izdaji i osveti, o propitivanju granica do kojih je čovjek spreman ići kada ga sudbina liši svega što voli.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Zagrebačka naklada d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ivana Lieli
ISBN-13: 9789532520453
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?