book cover
Pročitaj odlomak

24 sata

Greg Iles

24 sata - toliko vremena treba luđaku da počini savršen zločin. Već je to prije učinio, učinit će opet i nitko ga ne može zaustaviti.Will i Karen Jennings mladi je par koji živi savršenim životom. Will je uspješan liječnik i žive u prekrasnoj kući sa svojom petogodišnjom kćeri. Ali, njihov će miran

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2011
Broj stranica 316
Dimenzije 22x16

Sažetak knjige

24 sata - toliko vremena treba luđaku da počini savršen zločin. Već je to prije učinio, učinit će opet i nitko ga ne može zaustaviti.Will i Karen Jennings mladi je par koji živi savršenim životom. Will je uspješan liječnik i žive u prekrasnoj kući sa svojom petogodišnjom kćeri. Ali, njihov će miran život uskoro biti uzdrman. John Hickey, okorjeli je kriminalac i stručnjak u otmicama koje uspješno izvodi u 24 sata. Nitko ga dosad nije mogao zaustaviti.Ali ovaj put je izabrao pogrešnu obitelj. Jer Will i Karen neće bespomoćno gledati dok se on na njima iživljava. I neće mu dopustiti da se izvuče.Uzvratit će mu udarac.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mirna Fumić Straka
ISBN-13: 9789531409407
Dimenzije: 22x16
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?