book cover
Književna groupie: Kako bitI hipster Pavle Svirac
book cover
Pročitaj odlomak

Književna groupie: Kako bitI hipster

Pavle Svirac

Živopisna je to satira hrvatskog kulturno-političkog života dvijetisućitih koja prati urnebesan put provincijalca iz Đakova u želji da se uklopi u zagrebačku hipstersku, kulturnjačku i političku scenu. Nakon što je oduševio književnu kritiku (novi književni fenomen, najtalentiraniji pisac svoje gene

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 232
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Živopisna je to satira hrvatskog kulturno-političkog života dvijetisućitih koja prati urnebesan put provincijalca iz Đakova u želji da se uklopi u zagrebačku hipstersku, kulturnjačku i političku scenu. Nakon što je oduševio književnu kritiku (novi književni fenomen, najtalentiraniji pisac svoje generacije) i svoju vjernu čitalačku sljedbu, vrijeme je da zakorači na veliku scenu i zauzme mjesto koje mu pripada.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?