book cover
Volim te zauvijek Milijana Šmidt
book cover
Pročitaj odlomak

Volim te zauvijek

Milijana Šmidt

Roman je autobiografski. Istinita priča o jednoj obitelji. Autorica kroz roman razgovara sa preminulim suprugom, iznoseći događaje kroz razdoblje od više desetljeća, a koji su vezani uz njenu obitelj. Pričajući o prošlom vremenu koje je ostavilo sjećanje na Hrvatsko proljeće, pad Berlinskog zida, i

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 139
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Roman je autobiografski. Istinita priča o jednoj obitelji. Autorica kroz roman razgovara sa preminulim suprugom, iznoseći događaje kroz razdoblje od više desetljeća, a koji su vezani uz njenu obitelj. Pričajući o prošlom vremenu koje je ostavilo sjećanje na Hrvatsko proljeće, pad Berlinskog zida, i naravno sjećanje na domovinski rat u Hrvatskoj, autorica romana, niti u jednom trenutku ne zaboravlja povezati u knjizi događaje iz prošlog vremena  sa sadašnjim vremenom, stvarajući tako cjelinu, u kojoj se nalazi centralni lik Tomislav, zaslužan da je njegova supruga Malena, napisala knjigu “Volim te zauvijek” “Samo ljubav vječno traje”, autorica romana, “Volim te zauvijek” utkala je u poveznicu malih priča koje čine sadržaj ROMANA! "

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Milijana Šmidt
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537692506
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?