book cover
Ponos i predrasude Jane Austen
book cover
Pročitaj odlomak

Ponos i predrasude

Jane Austen

Ljubav, nesporazumi, potraga za savršenim muškarcem, kao i izbjegavanje nesavršenog, teme su neodoljivo šarmantnog romana Ponos i predrasude. »Nisam vas poznavala ni mjesec dana, a već sam vas smatrala posljednjim muškarcem na svijetu za kojeg bi me se moglo nagovoriti da se za njega udam.« Svatko t

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 412
Dimenzije 14x20x3

Sažetak knjige

Ljubav, nesporazumi, potraga za savršenim muškarcem, kao i izbjegavanje nesavršenog, teme su neodoljivo šarmantnog romana Ponos i predrasude. »Nisam vas poznavala ni mjesec dana, a već sam vas smatrala posljednjim muškarcem na svijetu za kojeg bi me se moglo nagovoriti da se za njega udam.« Svatko tko posegne za ovom virtuozno napisanom knjigom, uživat će u vječnoj ljubavnoj priči o simpatičnoj Elizabeth Bennet i gordom gospodinu Darcyju. Priči o pravoj ljubavi, obiteljima, varalicama i herojima te, naravno, ponosu i predrasudama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mirna Ćubranić
Dimenzije: 14x20x3
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?