book cover
Ljeto Karl Ove Knausgard
book cover
Pročitaj odlomak

Ljeto

Karl Ove Knausgard

Ljeto je posljednja knjiga u kvadrilogiji Enciklopedija godišnjih doba, svojevrstan vrhunac Knausgardova književnog stvaranja, mali kompendij života. Od potresnih, intimnih zapisa, eseja o pojavama, stvarima koje podrazumijevamo a rijetko im zamjećujemo bit, o ljudskoj naravi, o svakodnevici koja mo

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 256
Dimenzije 15x22

Sažetak knjige

Ljeto je posljednja knjiga u kvadrilogiji Enciklopedija godišnjih doba, svojevrstan vrhunac Knausgardova književnog stvaranja, mali kompendij života. Od potresnih, intimnih zapisa, eseja o pojavama, stvarima koje podrazumijevamo a rijetko im zamjećujemo bit, o ljudskoj naravi, o svakodnevici koja mora da je nešto više od rutine.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada OceanMore d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Anja Majnarić
ISBN-13: 9789533321080
Dimenzije: 15x22
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?