book cover
Knjiga godine Afonso Cruz
book cover
Pročitaj odlomak

Knjiga godine

Afonso Cruz

Knjiga namijenjena čitateljima svih uzrasta koja je mnoge podsjetila na Malog princa. Miješajući nadrealističke postupke, sjajne minimalističke ilustracije i jednostavnost, autor je stvorio neodoljiv dnevnik pun razmatranja o danima, mjesecima i godišnjim dobima djevojčice koja se najviše od svega b

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 136
Dimenzije 20 x 15

Sažetak knjige

Knjiga namijenjena čitateljima svih uzrasta koja je mnoge podsjetila na Malog princa. Miješajući nadrealističke postupke, sjajne minimalističke ilustracije i jednostavnost, autor je stvorio neodoljiv dnevnik pun razmatranja o danima, mjesecima i godišnjim dobima djevojčice koja se najviše od svega boji Instituta za normalne ljude. Ta posebna djevojčica nosi vrt u glavi, baca riječi golubovima i zna koliko vremena treba da se stvrdne sjenka.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Edicije Božićević d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dean Trdak
Dimenzije: 20 x 15
Ilustrator: Afonso Cruz
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?