book cover
Fleishman je u nevolji Taffy Brodesser-Akner
book cover
Pročitaj odlomak

Fleishman je u nevolji

Taffy Brodesser-Akner

Nedavno razvedeni liječnik Toby Fleishman odjednom se, u svojoj četrdeset prvoj godini, našao okružen ženama koje ga žele i kojima ne smeta njegova visina, te će ga spremno odvesti u krevet nakon samo nekoliko klikova na mobilnoj aplikaciji. Nakon trinaest godina braka, ovo je sasvim nov način život

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 434
Dimenzije 15x22,8

Sažetak knjige

Nedavno razvedeni liječnik Toby Fleishman odjednom se, u svojoj četrdeset prvoj godini, našao okružen ženama koje ga žele i kojima ne smeta njegova visina, te će ga spremno odvesti u krevet nakon samo nekoliko klikova na mobilnoj aplikaciji. Nakon trinaest godina braka, ovo je sasvim nov način života u kojem još samo njegova djeca zauzimaju posebno mjesto. Međutim, Tobyjev novi život potpuno se promijeni jednog jutra kad njegova bivša supruga Rachel ostavi djecu u njegovu stanu i nestane. Toby ne zna kamo je otišla jer ne odgovara ni na pozive ni poruke. I dok Toby očajnički pokušava saznati što se dogodilo s Rachel, istodobno žonglirajući između posla i očinskih dužnosti, prisiljen je sagledati stvarne razloge raspada svog braka. Je li priča koju je cijelo vrijeme govorio sam sebi doista istinita?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Znanje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Lidija Toman
ISBN-13: 9789533602264
Dimenzije: 15x22,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?