book cover
Adrian Mole i godine cappucina Sou Townsed
book cover
Pročitaj odlomak

Adrian Mole i godine cappucina

Sou Townsed

Adrian Mole: Godine cappuccina je peti nastavak popularnih dnevničkih zapisa Adriana Molea, jedne od najduhovitijih književnih serija svih vremena. Adrian Mole je tridesetogodišnjak, samac, samohrani otac i još uvijek neobjavljivani romanopisac. Njegovo kulinarsko umijeće u kuhinji vrhunskoga london

Format Meki uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 352
Dimenzije 14x20x2,7

Sažetak knjige

Adrian Mole: Godine cappuccina je peti nastavak popularnih dnevničkih zapisa Adriana Molea, jedne od najduhovitijih književnih serija svih vremena. Adrian Mole je tridesetogodišnjak, samac, samohrani otac i još uvijek neobjavljivani romanopisac. Njegovo kulinarsko umijeće u kuhinji vrhunskoga londonskog restorana istodobno je predmet poruge i pohvale, a dobit će i ponudu da postane autor televizijske emisije o kuhanju iznutrica. Vraća se u Midlands kako bi glasovao za zanosnu kandidatkinju laburističke stranke, dr. Pandoru Braithwaite, ljubav svog života. Frustriran je, razočaran i seksualno nezadovoljen. Ali pismo iz Adrianove prošlosti moglo bi promijeniti sve… Što se dalje događalo s ovim omiljenim književnim junakom, saznajte u zabavnom i duhovitom romanu Adrian Mole: Godine cappuccina.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 14x20x2,7
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?