book cover
Svaki dan nacrtaj ili naslikaj jedan život Fiona Watt
book cover
Pročitaj odlomak

Svaki dan nacrtaj ili naslikaj jedan život

Crtanjem i slikanjem oživi neživo i pokreni živo!

Fiona Watt

Pod motom: Slikanjem i crtanjem oživi neživo, autorica nudi ideje i upućuje korak po korak u stvaranje slika, crteža, otisaka i kolaža, služeći se različitim likovnim tehnikama i materijalima. U kratkim i jednostavnim uputama za svaku temu opisuje se osnovna likovna tehnika, a potom se navodi niz id

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2010
Broj stranica 127
Dimenzije 23,5x27,5

Sažetak knjige

Pod motom: Slikanjem i crtanjem oživi neživo, autorica nudi ideje i upućuje korak po korak u stvaranje slika, crteža, otisaka i kolaža, služeći se različitim likovnim tehnikama i materijalima. U kratkim i jednostavnim uputama za svaku temu opisuje se osnovna likovna tehnika, a potom se navodi niz ideja za varijacije navedene teme odnosno za radove koji se izvode na sličan način.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Maja Bulović
ISBN-13: 9789536989751
Dimenzije: 23,5x27,5
Ilustrator: Erica Harrison
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?