book cover
Dečki i seks Joely Carey
book cover
Pročitaj odlomak

Dečki i seks

Joely Carey

Vodič za razumijevanje seksa i svega vezanog uz njega namijenjen je djevojkama a sadrži informacije i savjete o dečkima i seksu: objašnjavaju se fizičke činjenice vezane uz seks, upućuje kako se nositi s buđenjem spolne želje i kako odbiti neželjeni seks, kako koristiti kontracepciju i što učiniti a

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2010
Broj stranica 80

Sažetak knjige

Vodič za razumijevanje seksa i svega vezanog uz njega namijenjen je djevojkama a sadrži informacije i savjete o dečkima i seksu: objašnjavaju se fizičke činjenice vezane uz seks, upućuje kako se nositi s buđenjem spolne želje i kako odbiti neželjeni seks, kako koristiti kontracepciju i što učiniti ako se dogodi trudnoća... Daju se također adrese stručnjaka i savjetovališta kojima se u slučaju potrebe moguće obratiti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mirna Vilišić
ISBN-13: 9789533191249
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?