book cover
Cyberbullying: učini nešto Robyn MacEachern
book cover
Pročitaj odlomak

Cyberbullying: učini nešto

Prekini lanac elektroničkog nasilja

Robyn MacEachern

Knjiga sadrži upute osnovnoškolcima kako se nositi s elektroničkim nasiljem koje se zbiva putem interneta ili mobitela. Na pristupačan i primjeren način objašnjavaju se osnovni pojmovi te vrste nasilništva te daju upute i savjeti djeci žrtvama, djeci nasilnicima i djeci promatračima nasilja, o tome

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 32

Sažetak knjige

Knjiga sadrži upute osnovnoškolcima kako se nositi s elektroničkim nasiljem koje se zbiva putem interneta ili mobitela. Na pristupačan i primjeren način objašnjavaju se osnovni pojmovi te vrste nasilništva te daju upute i savjeti djeci žrtvama, djeci nasilnicima i djeci promatračima nasilja, o tome kako mogu rješavati probleme koje imaju u vezi s tim oblikom društveno neprihvatljivog ponašanja. Kratak i jasan tekst praćen je brojnim ilustracijama, a tu su i testovi čijim ispunjavanjem djeca dobivaju uvid u stil svoga ponašanja. U dodatku su izvori za pomoć - telefonske linije i savjetovališta, web stranice, knjige. Osim djece, knjigom se mogu koristiti nastavnici za rad s djecom i njihovim roditeljima, u okviru prevencije cyberbullyinga među mladima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mosta Viridis d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537906009
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?