book cover
Čarobnjaštvo Dugald A. Steer
book cover
Pročitaj odlomak

Čarobnjaštvo

Kao istiniti prikaz čarobnjaka, njihovog rada i svakolikih fantastičnih moći iz

Dugald A. Steer

Najbolji savjet koji vam mogu dati jest da vas obeshrabrim. Magija je teška i opasna i petljanje s njom gotovo uvijek okonča katastrofom. Ali današnje učenike nije lako odgovoriti od onog što su naumili. Poprimili su naviku da ne slušaju tuđe savjete. Pa, ako ste zaista nepokolebljivi u svojoj odluc

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 29
Dimenzije 23x31

Sažetak knjige

Najbolji savjet koji vam mogu dati jest da vas obeshrabrim. Magija je teška i opasna i petljanje s njom gotovo uvijek okonča katastrofom. Ali današnje učenike nije lako odgovoriti od onog što su naumili. Poprimili su naviku da ne slušaju tuđe savjete. Pa, ako ste zaista nepokolebljivi u svojoj odluci da se bavite čarobnjaštvom, vodit ću vas svojim savjetima. U nedostatku pravog čarobnjaka od krvi i mesa, dakle, ova će vam knjiga pružiti pomoć, ohrabrenje — a često i prijekor — koji biste dobili od mene samoga da stojim pred vama kao vaš učitelj.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Planetopija d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nataša Ozmec
ISBN-13: 9789532570090
Dimenzije: 23x31
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?