book cover
Čarobnjaštvo Dugald A. Steer
book cover
Pročitaj odlomak

Čarobnjaštvo

Kao istiniti prikaz čarobnjaka, njihovog rada i svakolikih fantastičnih moći iz

Dugald A. Steer

Najbolji savjet koji vam mogu dati jest da vas obeshrabrim. Magija je teška i opasna i petljanje s njom gotovo uvijek okonča katastrofom. Ali današnje učenike nije lako odgovoriti od onog što su naumili. Poprimili su naviku da ne slušaju tuđe savjete. Pa, ako ste zaista nepokolebljivi u svojoj odluc

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 30
Dimenzije 23x31

Sažetak knjige

Najbolji savjet koji vam mogu dati jest da vas obeshrabrim. Magija je teška i opasna i petljanje s njom gotovo uvijek okonča katastrofom. Ali današnje učenike nije lako odgovoriti od onog što su naumili. Poprimili su naviku da ne slušaju tuđe savjete. Pa, ako ste zaista nepokolebljivi u svojoj odluci da se bavite čarobnjaštvom, vodit ću vas svojim savjetima. U nedostatku pravog čarobnjaka od krvi i mesa, dakle, ova će vam knjiga pružiti pomoć, ohrabrenje — a često i prijekor — koji biste dobili od mene samoga da stojim pred vama kao vaš učitelj.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Planetopija d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nataša Ozmec
ISBN-13: 9789532570090
Dimenzije: 23x31
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?