book cover
Art majstorije Fiona Watt
book cover
Pročitaj odlomak

Art majstorije

Fiona Watt

Autorica nudi mnogobrojne ideje u vezi s likovnim motivima i tehnikama, pa daje upute korak po korak za stvaranje slika, crteža, otisaka i kolaža, služeći se različitim likovnim materijalima: papirom (ukrasni papir, valoviti karton, svileni i kolažni papir...), sitnim predmetima, folijama, koncem, v

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2005
Broj stranica 96
Dimenzije 26x31

Sažetak knjige

Autorica nudi mnogobrojne ideje u vezi s likovnim motivima i tehnikama, pa daje upute korak po korak za stvaranje slika, crteža, otisaka i kolaža, služeći se različitim likovnim materijalima: papirom (ukrasni papir, valoviti karton, svileni i kolažni papir...), sitnim predmetima, folijama, koncem, vrpcama, suhim kruhom, brisalom, pastelama, kredama i flomasterima, bojom, tintom, perom... Ujedno predlaže i različite načine za izradu ukrasa, izradu čestitaka i uokviravanje slika.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Maja Bulović
ISBN-13: 9789536989301
Dimenzije: 26x31
Ilustrator: Antonia Miller
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?