book cover
365 sportskih priča Bruno Kovačević
book cover
Pročitaj odlomak

365 sportskih priča

najveće sportske priče za djecu

Bruno Kovačević

365 sportskih priča za laku noć komplet je knjiga koji se sastoji od 4 dijela. U svakoj od priča zaustavljen je trenutak vremena, dah povijesti, dio prošlosti velikih trijumfa i slavlja, poraza i neponovljive, teško ispričane gorčine tuge. Što ima većeg u djetetovu srcu od pobjede? Što ga više može

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 724
Dimenzije 8,8x30,5

Sažetak knjige

365 sportskih priča za laku noć komplet je knjiga koji se sastoji od 4 dijela. U svakoj od priča zaustavljen je trenutak vremena, dah povijesti, dio prošlosti velikih trijumfa i slavlja, poraza i neponovljive, teško ispričane gorčine tuge. Što ima većeg u djetetovu srcu od pobjede? Što ga više može nasmijati od sreće i umiriti od roditeljskog glasa? Sva najveća ostvarenja u povijesti sporta su pred vama. Na gotovo 800 stranica inspirativnog teksta uz fantastične ilustracije vaše će se dijete zaljubiti u čistoću sporta na uzvišen, a opet ponizan način, gledajući i slušajući prvi puta na jednom mjestu kako se stvarala moderna povijest sporta. Možda neki od njih postanu dio te povijesti. Darovati knjigu i znanje nešto je najvrijednije što možete pokloniti rastom malom čovjeku kojeg želite izvesti na pravi put i učiniti ga velikim u našem svemiru. Kome su knjige namijenjene? U prvom redu pisana riječ je dokument jednog vremena i tinta utisnuta na papir daje mu u jednom smislu besmrtnost, velik dio sportskog herojstva otrgnuli smo zaboravu. Tko može čitati 365 sportskih priča? Knjiga je namijenjena klincima. Mogu im ih čitati djedovi i bake, tate i mame, a od 8. ili 9. godine mogu početi sami i tako sve do poodmakle životne dobi. Od 9. do 18. godine kada se čovjek formira odlično je čuti i upiti istinite priče iz svijeta sporta jer su one u velikom djelu putokaz životu. Knjiga je tako pisana da su svi zaljubljenici sporta doborodošli i siguran sam da će pronaći puno detalja koje nisu znali, a neke će ih priče i vječno obogatiti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789535706557
Dimenzije: 8,8x30,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?