book cover
1000 pitanja i odgovora Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

1000 pitanja i odgovora

Grupa autora

Priručnik za djecu koji žele više i bolje. Priručnik koji će vašoj djeci (a i vama) pomoći da saznate kako ptice lete, gdje spavaju šišmiši, što je raketa, što su fjordovi, dinosauri...te da jednog dana budete spremni za kakav Upitnik ili da osvojite MILIJUN. No, šalu na stranu - priručnik je bogat

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2003
Broj stranica 319
Dimenzije 22x29

Sažetak knjige

Priručnik za djecu koji žele više i bolje. Priručnik koji će vašoj djeci (a i vama) pomoći da saznate kako ptice lete, gdje spavaju šišmiši, što je raketa, što su fjordovi, dinosauri...te da jednog dana budete spremni za kakav Upitnik ili da osvojite MILIJUN. No, šalu na stranu - priručnik je bogato ilustriran crtežima i preporučuje se djeci iznad 10 godina starosti kako bi proširili znanja i zadovoljili znatiželju.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Paradox d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532210415
Dimenzije: 22x29
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?