book cover
100 izuma koji su promijenili svijet Tracey Turner
Kupi 71,40 kn 119,00 kn
book cover
Pročitaj odlomak

100 izuma koji su promijenili svijet

Tracey Turner Andrea Mills

Knjiga sadrži niz članaka s podacima i zanimljivostima o nekima od izuma i izumitelja koji su kroz povijest mijenjali način života ljudi. Saznajemo o okolnostima nastanka tih izuma, načinu njihova funkcioniranja, razvoju kroz vrijeme, utjecaju na razvoj društva i drugim izumima koji su nastali na os

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 128
Dimenzije 21,6x27,6

Sažetak knjige

Knjiga sadrži niz članaka s podacima i zanimljivostima o nekima od izuma i izumitelja koji su kroz povijest mijenjali način života ljudi. Saznajemo o okolnostima nastanka tih izuma, načinu njihova funkcioniranja, razvoju kroz vrijeme, utjecaju na razvoj društva i drugim izumima koji su nastali na osnovu njih. Knjiga je podijeljena u tematske cjeline koje se odnose na prijevozna sredstva i orijentaciju u prostoru, sredstva za komunikaciju, pomagala i strojeve za obavljanje raznih poslova u kući i izvan nje, izume u industriji zabave te opremu, postupke i sredstva za liječenje i spašavanje života. Također su prikazani najveći izumiteljski promašaji i izumi koji bi se mogli pojaviti u budućnosti. Postoje rječnik i kazalo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dina Morić Bošnjak
Dimenzije: 21,6x27,6
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?