book cover
Hrvanje s demonima Jason Brick
book cover
Pročitaj odlomak

Hrvanje s demonima

Jason Brick

Connor Morgan je učenik srednje škole u kojoj se počinju događati neobične stvari. Učenici se čudno ponašaju i kasnije se toga ne sjećaju jewr bivaju opsjednuti demonima. Connor sam ima svoje osobne demone. Dugo je vremena s majkom bježao od nasilnog oca narkomana i nadao se kako je sada našao mirno

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 320
Dimenzije 15x20

Sažetak knjige

Connor Morgan je učenik srednje škole u kojoj se počinju događati neobične stvari. Učenici se čudno ponašaju i kasnije se toga ne sjećaju jewr bivaju opsjednuti demonima. Connor sam ima svoje osobne demone. Dugo je vremena s majkom bježao od nasilnog oca narkomana i nadao se kako je sada našao mirno mjesto na kojemu se mogu skrasiti, jer otac je u zatvoru i mogu odahnuti. A onda otkriva da pripada grupi koja je rođenjem određena boriti se protiv demona i kako je uvučen u rat za koji nije ni znao da se vodi. Ovo je roman o borilačkim vještinama, vjernosti i borbi protiv demona – onih vanjskih, ali i onih u nama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: VF Libris j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanje Petriška
ISBN-13: 9789538237348
Dimenzije: 15x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?