book cover
Bilogorska čarolija Romana Kovačić
book cover
Pročitaj odlomak

Bilogorska čarolija

Prinčeva staza

Romana Kovačić

Za sve one koji vole bajke tu je priča o tajanstvenim i drevnim mitološkim bićima koji obitavaju na Bilogori. Likovi koji se pojavljuju u bajci su Princ i Otac Glođana, Biljkos Uzvišeni, Coprnica, Vile Pasjeg zuba, šišmiši, krijesnice, Mrakači, Mačak Mici...U bajci ima dosta pjesmica, zagonetki i br

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 64
Dimenzije 21x27

Sažetak knjige

Za sve one koji vole bajke tu je priča o tajanstvenim i drevnim mitološkim bićima koji obitavaju na Bilogori. Likovi koji se pojavljuju u bajci su Princ i Otac Glođana, Biljkos Uzvišeni, Coprnica, Vile Pasjeg zuba, šišmiši, krijesnice, Mrakači, Mačak Mici...U bajci ima dosta pjesmica, zagonetki i brojalica, a upotrijebljen je i tajni dječji jezik.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538045004
Dimenzije: 21x27
Ilustrator: Miroslav Vincelj
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?