book cover
Bilogorska čarolija Romana Kovačić
book cover
Pročitaj odlomak

Bilogorska čarolija

Vilenjsko igrišće

Romana Kovačić

Bilogorska čarolija: Vilenjsko igrišće druga je bajka u cjelini Bilogorska čarolija. Radnja se odvija u jednom zimskom danu/noći na Bilogori. Coprnica provodi svoj plan osvete i uništavanja Bilogore dok ostali likovi smišljaju i provode plan za spas Bilogore. Likovi su: Coprnica, Mačak Mici, Vila Vi

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 66
Dimenzije 21x27

Sažetak knjige

Bilogorska čarolija: Vilenjsko igrišće druga je bajka u cjelini Bilogorska čarolija. Radnja se odvija u jednom zimskom danu/noći na Bilogori. Coprnica provodi svoj plan osvete i uništavanja Bilogore dok ostali likovi smišljaju i provode plan za spas Bilogore. Likovi su: Coprnica, Mačak Mici, Vila Visibaba, Vila Ljubica, Princ Glođana, Noćni jagar, Pas Lili, Biljkos Uzvišeni i skulpture Sveto Mjesto, Šetač, Ognjeni i Lugar.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Romana Kovačić
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534845707
Dimenzije: 21x27
Ilustrator: Miroslav Vincelj
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?