book cover
Asasin Hrvoje Hitrec
book cover
Pročitaj odlomak

Asasin

ili Latica u nevolji

Hrvoje Hitrec

Tinejdžerica Latica zanemarena je kći roditelja karijerista prepuštena samoj sebi čije odrastanje prolazi u druženju sa psom i negdje između prve pubertetske ljubavi, osamljenosti i iskvarenih vršnjaka, pripadnika zlatne mladeži, koji je redovito ponižavaju i maltretiraju. Roman govori o nasilju međ

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 104
Dimenzije 11,5 X 19

Sažetak knjige

Tinejdžerica Latica zanemarena je kći roditelja karijerista prepuštena samoj sebi čije odrastanje prolazi u druženju sa psom i negdje između prve pubertetske ljubavi, osamljenosti i iskvarenih vršnjaka, pripadnika zlatne mladeži, koji je redovito ponižavaju i maltretiraju. Roman govori o nasilju među mladima koji svakodnevno pune rubrike crne kronike, ali za razliku od stvarnoga života ima sretan završetak. Autor je prema romanu napisao i istoimenu dramu te za nju dobio Nagradu za dramsko djelo "Marin Držić" 2010. godine.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: AGM d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531744171
Dimenzije: 11,5 X 19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?