book cover
Alice u zemlji čudesa Lewis Carroll
book cover
Pročitaj odlomak

Alice u zemlji čudesa

Iza zrcala i što je Alice tamo zatekla

Lewis Carroll

Roman engleskog književnika Lewisa Carrolla, prvi put objavljen 1865. godine, jedinstveno je i neponovljivo djelo svjetske književnosti koje je uveliko utjecalo na razvitak fantastike. Priča o djevojčici Alici dobila je i nastavak pod nazivom Iza zrcala i što je Alice tamo zatekla koji je također sa

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 253
Dimenzije 15x23,5

Sažetak knjige

Roman engleskog književnika Lewisa Carrolla, prvi put objavljen 1865. godine, jedinstveno je i neponovljivo djelo svjetske književnosti koje je uveliko utjecalo na razvitak fantastike. Priča o djevojčici Alici dobila je i nastavak pod nazivom Iza zrcala i što je Alice tamo zatekla koji je također sadržan u ovom izdanju. Glavna junakinja, razdoznala djevojčica Alica propadne kroz zečju rupu i nađe se čudesnom svijetu naseljenom osebujnim i zanimljivim stanovnicima. Suočena s brojnim problemima, izazovima i neobičnim zakonitostima Zemlje Čudesa mora ih savladati kako bi pronašla put kući. Njezine dogodovštine prepune strahova, suza, radovanja i smjeha, ispunjene su autorovim aluzijama na sustav u kojem je živio, školstvo, sudstvo, vladu... tako da je priča osim djeci namijenjena i odraslima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Edicije Božićević d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Borivoj Radaković
Dimenzije: 15x23,5
Ilustrator: Antonija Marinić
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?