book cover
Titanic: Katastrofa na moru Philip Wilkinson
book cover
Pročitaj odlomak

Titanic: Katastrofa na moru

Philip Wilkinson

Bogato i zanimljivo ilustrirani vodič kroz svijet Titanica donosi nam brojne informacije o sudbini broda od izgradnje pa sve do njegovog pronalaska i istraživanja nakon katastrofe. Predmeti s Titanica spašeni iz morskih dubina, novinski isječci i predviđanje katastrofe koja će zadesiti Titanik samo

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 64
Dimenzije 26x30,5

Sažetak knjige

Bogato i zanimljivo ilustrirani vodič kroz svijet Titanica donosi nam brojne informacije o sudbini broda od izgradnje pa sve do njegovog pronalaska i istraživanja nakon katastrofe. Predmeti s Titanica spašeni iz morskih dubina, novinski isječci i predviđanje katastrofe koja će zadesiti Titanik samo su neke od zanimljivosti za ljubitelje ove teme.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Lusio d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ivana Kolovrat
ISBN-13: 9789537652968
Dimenzije: 26x30,5
Ilustrator: Peter Bull
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?