book cover
Pogodi što jedem Emanuela Bussolati
book cover
Pročitaj odlomak

Pogodi što jedem

Emanuela Bussolati

Provlačeći uzicu-gusjenicu iz crvenih i zelenih rupica, spajajući brojeve najmlađi će iscrtavati odgovore. Na pet postavljenih pitanja vezanih uz prehranu dijete će s radošću pronalaziti odgovore, a odgonetavanjem između ostalog razvijati finu motoriku ruku, što je i svojevrsna priprema za početno p

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2007
Broj stranica 12
Dimenzije 22x22

Sažetak knjige

Provlačeći uzicu-gusjenicu iz crvenih i zelenih rupica, spajajući brojeve najmlađi će iscrtavati odgovore. Na pet postavljenih pitanja vezanih uz prehranu dijete će s radošću pronalaziti odgovore, a odgonetavanjem između ostalog razvijati finu motoriku ruku, što je i svojevrsna priprema za početno pisanje. Slikovnica-igračka za predškolce.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789536989447
Dimenzije: 22x22
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?