book cover
Pepeljuga Jacob Grimm
book cover
Pročitaj odlomak

Pepeljuga

Jacob Grimm Wilhelm Grimm

Željko Ivanjek tako je dobro prepričao ovu klasičnu bajku braće Grimm da i oni koji su je već čitali, zasigurno mogu ponovo uživati u priči o nesretnoj djevojčici i njezinoj zloj maćehi s dvije ohole polusestre. Tekst prate i bajkovite ilustracije Dubravke Kolanović likovno savršeno dočaravši suprot

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 21

Sažetak knjige

Željko Ivanjek tako je dobro prepričao ovu klasičnu bajku braće Grimm da i oni koji su je već čitali, zasigurno mogu ponovo uživati u priči o nesretnoj djevojčici i njezinoj zloj maćehi s dvije ohole polusestre. Tekst prate i bajkovite ilustracije Dubravke Kolanović likovno savršeno dočaravši suprotstavljanje dobra i zla.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789533132860
Ilustrator: Dubravka Kolanović
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?