book cover
Imaš li tajnu? Jennifer Moore-Mallinos
book cover
Pročitaj odlomak

Imaš li tajnu?

Jennifer Moore-Mallinos

Postoje dobre i loše tajne. One koje nas usrećuju ili zabavlju i one koje nas brinu, čine nas tužnim ili uplašenim. Slikovnica za djecu i roditelje potiče na razmišljanje i komunikaciju, ukazuje na poželjnost povjeravanja loše tajne nekome komu vjeruju, jer se najčešće iza loših tajni kriju različit

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2005
Broj stranica 31
Dimenzije 18x24

Sažetak knjige

Postoje dobre i loše tajne. One koje nas usrećuju ili zabavlju i one koje nas brinu, čine nas tužnim ili uplašenim. Slikovnica za djecu i roditelje potiče na razmišljanje i komunikaciju, ukazuje na poželjnost povjeravanja loše tajne nekome komu vjeruju, jer se najčešće iza loših tajni kriju različiti oblici zlostavljanja djeteta koje treba spriječiti. Na kraju knjige nalazi se dodatak za roditelje sa korisnim informacijama o važnosti razgovora sa djetetom, te uputama kako reagirati i potražiti pomoć u slučaju zlostavljanja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Tea Rogić
ISBN-13: 9789536989362
Dimenzije: 18x24
Ilustrator: Marta Fabrega
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?