book cover
Igrajmo se kviza! Emanuela Bussolati
book cover
Pročitaj odlomak

Igrajmo se kviza!

Najzabavniji način učenja za uzrast od 4-6 godina

Emanuela Bussolati

Slikovnica sa kviz pitanjima. Knjižica tvrdih korica sadrži stotinjak pitanja višestrukog izbora o prirodnim pojavama, životinjama, ljudskom tijelu, pristojnom ponašanju, izumima, zanimanjima, neobičnim riječima... Sastavni dio knjige je elektronska pisaljka koja zvoni kada se njome dotakne točan od

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 34
Dimenzije 18x23

Sažetak knjige

Slikovnica sa kviz pitanjima. Knjižica tvrdih korica sadrži stotinjak pitanja višestrukog izbora o prirodnim pojavama, životinjama, ljudskom tijelu, pristojnom ponašanju, izumima, zanimanjima, neobičnim riječima... Sastavni dio knjige je elektronska pisaljka koja zvoni kada se njome dotakne točan odgovor. Slikovnica je predviđena za djecu predškolskog uzrasta, no pitanja zbog svoje složenosti nisu primjerena njima, već djeci školske dobi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Barbara Vidas
ISBN-13: 9789536989393
Dimenzije: 18x23
Ilustrator: Sandra Bersanetti
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?