book cover
Drhturavi vitez Kestutis Kasparavičius
Novo u ponudi book cover
Pročitaj odlomak

Drhturavi vitez

Kestutis Kasparavičius

Ovo je još jedna zgodna i poučna priča, koju je Kestutis Kasparavičius napisao i ilustrirao, o pačiću Antunu i njegovu viteškom djelu jedne lijepe zime u malome gradu Patkogradu. Priča u kojoj nije najvažnija veličina perja, već dobro srce popraćena je već prepoznatljivim prekrasnim autorovim ilustr

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 32
Dimenzije 12,5x24,5

Sažetak knjige

Ovo je još jedna zgodna i poučna priča, koju je Kestutis Kasparavičius napisao i ilustrirao, o pačiću Antunu i njegovu viteškom djelu jedne lijepe zime u malome gradu Patkogradu. Priča u kojoj nije najvažnija veličina perja, već dobro srce popraćena je već prepoznatljivim prekrasnim autorovim ilustracijama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Ibis grafika d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mirjana Bračko
ISBN-13: 9789537997762
Dimenzije: 12,5x24,5
Ilustrator: Kestutis Kasparavičius
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?