book cover
Bitka za Zemlju Domagoj Piplica
book cover
Pročitaj odlomak

Bitka za Zemlju

Domagoj Piplica

Bitka za Zemlju je svemirsko-ekološka avantura, napisana kroz tri zadatka, koja će vas i vaše dijete na trenutak odvući s planeta Zemlje, te vam istodobno približiti važnost zaštite zraka, vode i zemlje. Sve tri priče pisane su u popunosti u stihovima, kako bi brzo sišle s papira, te još brže ušle u

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 40
Dimenzije 21,5x21,5

Sažetak knjige

Bitka za Zemlju je svemirsko-ekološka avantura, napisana kroz tri zadatka, koja će vas i vaše dijete na trenutak odvući s planeta Zemlje, te vam istodobno približiti važnost zaštite zraka, vode i zemlje. Sve tri priče pisane su u popunosti u stihovima, kako bi brzo sišle s papira, te još brže ušle u kutak dječje mašte. Uz kupljenu knjigu, čeka vas i poklon platnena vreća Bitka za Zemlju počinje!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Fluffy Rebel j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534868607
Dimenzije: 21,5x21,5
Ilustrator: Vedrana Novak
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?