book cover
Bakin pajager Gianna Krstičević
book cover
Pročitaj odlomak

Bakin pajager

Gianna Krstičević

Gianna Krstičević napisala je vrlo simpatičnu priču o bakinu kruhu i ilustrirala je dražesnom kombinacijom crteža i kolaža. Neposredno, svježe, čisto, dosljedno provedeno likovno rješenje slikovnice koja plijeni vedrinom. Za kolaž Gianna je upotrebljavala vlastite, rukom oslikane papire. Šarmantan t

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2010
Broj stranica 17
Dimenzije 22x30,5

Sažetak knjige

Gianna Krstičević napisala je vrlo simpatičnu priču o bakinu kruhu i ilustrirala je dražesnom kombinacijom crteža i kolaža. Neposredno, svježe, čisto, dosljedno provedeno likovno rješenje slikovnice koja plijeni vedrinom. Za kolaž Gianna je upotrebljavala vlastite, rukom oslikane papire. Šarmantan tekst priče dobro je raspoređen unutar ilustracija. Bakin pajager duhovita je i poučna slikovnica koja razgaljuje dušu. Topla kao svježi hljepčić!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Alfa d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537490225
Dimenzije: 22x30,5
Ilustrator: Gianna Krstičević
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?