book cover
Anja i četvrto prase Ana Đokić
book cover
Pročitaj odlomak

Anja i četvrto prase

Ana Đokić

Zbirka priča o djevojčici Anji koja doživljava brojne avanture sa životinjama koje se ponašaju drugačije nego što čitatelj očekuje te ruše tradicionalne uloge u kojima smo ih u dječjoj književnosti naučili gledati. Čitatelju nudi drugačiju perspektivu i tumačenje stvarnosti. Namijenjena je predškols

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 36
Dimenzije 21x22

Sažetak knjige

Zbirka priča o djevojčici Anji koja doživljava brojne avanture sa životinjama koje se ponašaju drugačije nego što čitatelj očekuje te ruše tradicionalne uloge u kojima smo ih u dječjoj književnosti naučili gledati. Čitatelju nudi drugačiju perspektivu i tumačenje stvarnosti. Namijenjena je predškolskoj i mlađoj osnovnoškolskoj dobi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Kreativna mreža
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538244131
Dimenzije: 21x22
Ilustrator: Maja Veselinović
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?