book cover
Ana i Filip istražuju: Na rijeci Simeon Marinković
book cover
Pročitaj odlomak

Ana i Filip istražuju: Na rijeci

Simeon Marinković

Serija slikovnica Ana i Filip istražuju namijenjena je najmlađim čitateljima.Ana i Filip – radoznali junaci ovih knjiga – žele upoznati svijet koji ih okružuje.Kreću u uzbudljivo istraživanje zanimljivih mjesta: šuma, rijeka, mora, sela i gradova…Pridružite nam se u toj pustolovini: prelistajte knji

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 28
Dimenzije 17x17

Sažetak knjige

Serija slikovnica Ana i Filip istražuju namijenjena je najmlađim čitateljima.Ana i Filip – radoznali junaci ovih knjiga – žele upoznati svijet koji ih okružuje.Kreću u uzbudljivo istraživanje zanimljivih mjesta: šuma, rijeka, mora, sela i gradova…Pridružite nam se u toj pustolovini: prelistajte knjigu i otkrijte što se krijeiza preklopljenih stranica. Pred vama će se otvoriti sasvim novi svijeti obogatiti vas novim znanjima o prirodi, životinjama i biljkama.Druženje s malim radoznalcima Anom i Filipom – junacima ovihslikovnica – probudit će istraživački duh u vama, našim malimčitateljima. Krenimo zajedno u tajanstvenu pustolovinu!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Nika
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537284411
Dimenzije: 17x17
Ilustrator: Dušan Pavlić
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?