book cover
Albin Dubravka Grebenar
book cover
Pročitaj odlomak

Albin

Dubravka Grebenar

Biti sam i drugačiji nije lako niti u životinjskom svijetu. To najbolje zna Albin, mali bijeli lav, koji u ovoj stihovanoj priči o posvojenju, odluči uzeti stvari u svoje šape i pronaći obitelj koja će ga prihvatiti takvog kakav je. Nakon mnogih lutanja i odbijanja u Albinovom život će se pojaviti n

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 34
Dimenzije 20x20

Sažetak knjige

Biti sam i drugačiji nije lako niti u životinjskom svijetu. To najbolje zna Albin, mali bijeli lav, koji u ovoj stihovanoj priči o posvojenju, odluči uzeti stvari u svoje šape i pronaći obitelj koja će ga prihvatiti takvog kakav je. Nakon mnogih lutanja i odbijanja u Albinovom život će se pojaviti netko tko će mu dati obitelj i ljubav koju i kakvu svako biće zaslužuje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Knjiga u centru d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538222528
Dimenzije: 20x20
Ilustrator: Tomislav Tomić
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?