book cover
A zvijezda je blistavo sjala Sally Ann Wright
book cover
Pročitaj odlomak

A zvijezda je blistavo sjala

Priča o prvom Božiću

Sally Ann Wright Shefali Tsabary

Slikovnica A zvijezda je blistavo sjala namijenjena je najmlađima koji tek otkrivaju kako se odvijala priča o prvom Božiću dok je zvijezda blistavo sjala iznad Betlehema. Marija je rodila dječaka u štalici u Betlehemu tog prvog Božića. Iskazivala je Isusu veliku ljubav, anđeli su mu pjevali, a zvije

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 29
Dimenzije 15,7x15,7

Sažetak knjige

Slikovnica A zvijezda je blistavo sjala namijenjena je najmlađima koji tek otkrivaju kako se odvijala priča o prvom Božiću dok je zvijezda blistavo sjala iznad Betlehema. Marija je rodila dječaka u štalici u Betlehemu tog prvog Božića. Iskazivala je Isusu veliku ljubav, anđeli su mu pjevali, a zvijezde blistavo sjale kad je on rođen.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Kršćanska sadašnjost d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531116800
Dimenzije: 15,7x15,7
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?