book cover
20 iznimnih dječaka koji su promijenili svijet Jacopo Olivieri
book cover
Pročitaj odlomak

20 iznimnih dječaka koji su promijenili svijet

Jacopo Olivieri Rosalba Troiano

Kratke biografske priče za djecu osnovnoškolskog uzrasta pisane su u prvom licu. Naslov obuhvaća dvadeset životopisa značajnih vođa, sportaša, izumitelja i znanstvenika, slikara, filmskih stvaratelja, književnika, skladatelja... koji su ostvarili svoje snove i postali svjetski poznati. Na kraju knji

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 86
Dimenzije 24x27

Sažetak knjige

Kratke biografske priče za djecu osnovnoškolskog uzrasta pisane su u prvom licu. Naslov obuhvaća dvadeset životopisa značajnih vođa, sportaša, izumitelja i znanstvenika, slikara, filmskih stvaratelja, književnika, skladatelja... koji su ostvarili svoje snove i postali svjetski poznati. Na kraju knjige nalazi se bibliografija naslova koji su korišteni pri nastanku knjige.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Begen d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ines Virč
ISBN-13: 9789532743951
Dimenzije: 24x27
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?