book cover
150 medvjeda i jedna priča Melita Rundek
book cover
Pročitaj odlomak

150 medvjeda i jedna priča

Melita Rundek

Koliko puta smo doživjeli da zapravo sami roditelji požuruju dijete kako bi uhvatili samo informaciju iz literature i lektire, ne razmišljajući o tome kako je čitanje proces, uživanje, oplemenjivanje. Kroz priču koja će najmlađima biti zanimljiva, Melita Rundek iz prve ruke i knjižničarski i čitalač

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 45
Dimenzije 15x21

Sažetak knjige

Koliko puta smo doživjeli da zapravo sami roditelji požuruju dijete kako bi uhvatili samo informaciju iz literature i lektire, ne razmišljajući o tome kako je čitanje proces, uživanje, oplemenjivanje. Kroz priču koja će najmlađima biti zanimljiva, Melita Rundek iz prve ruke i knjižničarski i čitalački i književno daje nevidljive ali snažne naputke u kojem bi se smislu to valjalo promijeniti, te nenametljivo daje upute kako je čitati iskustvo koje ne bi ni jedno mlado biće trebalo propustiti, bez obzira je li riječ o obaveznoj literaturi koja se mora pročitati za školu ili je slobodan izbor. Dapače, djelom 150 medvjeda i jedna priča djeca će biti potaknuta na misao (i djelo) kako je literatura u srži slobodan izbor u najširem smislu riječi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537190613
Dimenzije: 15x21
Ilustrator: Sanja Pribić
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?