book cover
1202. Križarska opsada Zadra Frane Herenda
book cover
Pročitaj odlomak

1202. Križarska opsada Zadra

Frane Herenda

Slikovnica nas vodi stvarnim događajima od prije osam stoljeća, u vrijeme najveće moći i bogatstva Zadra. 1202. godine tisuće francuskih vitezova križara stižu pred Zadar, predvođeni starim, slijepim, gotovo stogodišnjim mletačkim duždem Dandolom. Hoće li se Zadar uspjeti obraniti i sačuvati grad? O

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 44
Dimenzije 22x22,7

Sažetak knjige

Slikovnica nas vodi stvarnim događajima od prije osam stoljeća, u vrijeme najveće moći i bogatstva Zadra. 1202. godine tisuće francuskih vitezova križara stižu pred Zadar, predvođeni starim, slijepim, gotovo stogodišnjim mletačkim duždem Dandolom. Hoće li se Zadar uspjeti obraniti i sačuvati grad? Ovo je priča o vitezovima, gusarima, zidinama, blagu i slobodi, kroz raskošne ilustracije slikara Tomislava Košte.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Panacea d.o.o
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534800171
Dimenzije: 22x22,7
Ilustrator: Tomislav Košta
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?