Stručnjak za nogomet
NEDOSTUPNO
0

Stručnjak za nogomet

Neven Borić

Povijest nogometnog sporta. Pravila nogometne igre. Sve što klinci moraju znati o nogometu. U ovom bogato ilustriranom priručniku budući mladi nogometni stručnjaci pronaći će sve što im je potrebno...

17,12 € (128,99 kn)

Sažetak knjige

Povijest nogometnog sporta. Pravila nogometne igre. Sve što klinci moraju znati o nogometu. U ovom bogato ilustriranom priručniku budući mladi nogometni stručnjaci pronaći će sve što im je potrebno kako bi nogometnim znanjem zadivili svoju obitelj,a također i prijatelje. Ovdje će saznati sve o povijesti nogometa a i ono najvažnije – pravila po kojoj se nogometna igra odvija. Priručnik uključuje poglavlja u kojima saznajemo o: POVIJEST NOGOMETA,CILJU NOGOMETNE IGRE,POVIJESTI PRAVILA NOGOMETA,NOGOMETNOM TERENU,KARAKTERISTIKAMA NOGOMETNE LOPTE,IGRAČIMA I OPREMI IGRAČA,SUCIMAI SUDAČKOM TIMU,TIJEKU I TRAJANJU IGRE,REZULTATU UTAKMICE,PREKRŠAJIMA I DONOŠENJU SANKCIJA,ZALEĐU,UDARCIMA I UBACIVANJIMA,TE NARAVNO – O VAR SUSTAVU.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Selman d.o.o.

Hrvatski jezik

9789537881276

21.5x27.5cm

Tvrdi uvez

2022.

64

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?