book cover
Povratak u Andautoniju Snježana Babić Višnjić
book cover
Pročitaj odlomak

Povratak u Andautoniju

Snježana Babić Višnjić

Drugi dio pustolovine posebna dječaka Kaia a koji se čita po nastavku i samostalno, odvodi nas opet u Rimsko Carstvo, u način i poredak ondašnja života i uz sve peripetije koje doživljava naš glavni junak, educira nas o vremenima koje su prethodila ovom našem. Kai u nastavku sazrijeva i uz sve nedać

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 150
Dimenzije 15x21

Sažetak knjige

Drugi dio pustolovine posebna dječaka Kaia a koji se čita po nastavku i samostalno, odvodi nas opet u Rimsko Carstvo, u način i poredak ondašnja života i uz sve peripetije koje doživljava naš glavni junak, educira nas o vremenima koje su prethodila ovom našem. Kai u nastavku sazrijeva i uz sve nedaće misli mu zaokupljaju više no ikad obiteljski odnosi i naznake prve ljubavi. Bogatom i baršunastom rečenicom autorica povlači čitatelja u neki drugi i daleki svijet, svijet od kojeg su ljudima današnjice ostali vrijedni spomenici i kultura i još više nepromijenjena bit ljudskih moralnih okupacija. Žanrovski rijedak povijesni roman za djecu i mlade, te njihove roditelje, i nastavak Andautonca privući će posebnošću izraza bez kompromisa, a možda i motivirati da i fizički krenemo na područje današnje Andautonije, putevima junaka Kaia.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538350023
Dimenzije: 15x21
Ilustrator: Niko Barun
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?