book cover
Najgori nastavnici na svijetu David Walliams
book cover
Pročitaj odlomak

Najgori nastavnici na svijetu

David Walliams

ČUVAJTE SE! OVI ĆE VAM NASTAVNICI UTJERATI STRAH U KOSTI! Izišla su već tri nastavka o najgoroj djeci na svijetu: Najgora djeca na svijetu, potom nastavak maštovita naslova Najgora djeca na svijetu 2, nakon kojih su, neizbježno, uslijedila Najgora djeca na svijetu 3. U tim su se knjigama našle nebr

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 308
Dimenzije 15,8x20,8

Sažetak knjige

ČUVAJTE SE! OVI ĆE VAM NASTAVNICI UTJERATI STRAH U KOSTI! Izišla su već tri nastavka o najgoroj djeci na svijetu: Najgora djeca na svijetu, potom nastavak maštovita naslova Najgora djeca na svijetu 2, nakon kojih su, neizbježno, uslijedila Najgora djeca na svijetu 3. U tim su se knjigama našle nebrojene priče o UŽASNOJ djeci: apsolutno najgoroj od najgore, creme de la šljam. Gadnoj, pohlepnoj, prljavoj, taštoj, podmukloj, zahtjevnoj, lijenoj, bezobraznoj, uobraženoj i, dakako, vjetrovitoj. Sada je kucnuo čas da djeca diljem svijeta dobiju priliku za OSVETU i obrišu samodopadan osmjeh s lica odraslih, zauvijek. Kolo sreće se okrenulo! Ovo su Najgori nastavnici na svijetu. Deset priča o nastavnicima nasuprot kojima najgora djeca na svijetu djeluju poput anđelaka. Ovo je NAJOGAVNIJA zbirka odraslih osoba u povijesti. Ovi su nastavnici noćna mora svakoga djeteta. Pročitajte, ako se usuđujete! Doktor Grozomor predaje kemiju i napola je čovjek, a napola čudovište… Čuvajte se užasne gospođe Žestić. Ona je UVIJEK bijesna – i svakoga šalje u školski pritvor… A što se profesora Fobijana tiče, taj drhti od straha pred… djecom! Milijuni čitatelja obožavali su Najgoru djecu na svijetu. Sada će uživati u ovoj savršeno stravičnoj zbirci najgadnijih odraslih osoba u povijesti, Najgorim nastavnicima na svijetu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ozren Doležal
ISBN-13: 9789531427326
Dimenzije: 15,8x20,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?