book cover
Bijeg iz Zemlje Bajki Viktoria Faust
book cover
Pročitaj odlomak

Bijeg iz Zemlje Bajki

Vještica, princ, djevojčica i zmaj

Viktoria Faust

Bila jednom jedna djevojčica koja je živjela posve običnim životom, a onda… a onda je otkrila da joj je mama vještica, tata princ, a da je njen vlastiti djed strašni kralj Zemlje Bajki koji svojim kraljevstvom vlada čvrstom rukom i surovom voljom i ne prijeza posegnuti za magijom i najokrutnijim kle

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 256
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Bila jednom jedna djevojčica koja je živjela posve običnim životom, a onda… a onda je otkrila da joj je mama vještica, tata princ, a da je njen vlastiti djed strašni kralj Zemlje Bajki koji svojim kraljevstvom vlada čvrstom rukom i surovom voljom i ne prijeza posegnuti za magijom i najokrutnijim kletvama da bi porazio one koji mu se protive, pa bio to i njegov vlastiti sin. Devetogodišnja Matilda, da bi oslobodila svog oca, kreće u avanturu punu magije, velikih herojstava i još većih borbi. I naravno, tu je i jedan zmaj. Čovjek se ne može upustiti u veliku avanturu bez zmaja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: VF Libris j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Petriška
ISBN-13: 9789535940708
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?