book cover
Bakrena rukavica !! Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

Bakrena rukavica !!

Magisterium knjiga 2.

Nepoznati autor

Callum Hunt ljetne praznike ne provodi kao ostala djeca jer većina djece ujesen ne vraća u čarobnjački svijet Magisteriuma. Isto tako, većina djeca nije, kao Callu, najbliži prijatelj kaosom opsjednuti vuk Havoc. Callov otac sumnja da je dječak naslijedio dušu zlog čarobnjaka. Callu nije lako, a pos

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format
Godina izdanja
Broj stranica 300

Sažetak knjige

Callum Hunt ljetne praznike ne provodi kao ostala djeca jer većina djece ujesen ne vraća u čarobnjački svijet Magisteriuma. Isto tako, većina djeca nije, kao Callu, najbliži prijatelj kaosom opsjednuti vuk Havoc. Callov otac sumnja da je dječak naslijedio dušu zlog čarobnjaka. Callu nije lako, a postat će mu još teže kad zaviri u podrum i otkrie da otac možda namjerava uništiti i njega i Havoca.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?