book cover
Annette velika dlakava baka John McFarland
book cover
Pročitaj odlomak

Annette velika dlakava baka

John McFarland

Evan Nestor Bettancourt, upravo se vratio s velike avanture u kojoj ga je izgubljenog spašavalo mitsko stvorenje Bigfoot odnosno Sasquatch. No avantura nije završila. Sada će Evan morati spasiti svoju veliku, dlakavu prijateljicu Annette kojoj prijeti velika opasnost da je ulove lovci na mitska bića

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 160
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Evan Nestor Bettancourt, upravo se vratio s velike avanture u kojoj ga je izgubljenog spašavalo mitsko stvorenje Bigfoot odnosno Sasquatch. No avantura nije završila. Sada će Evan morati spasiti svoju veliku, dlakavu prijateljicu Annette kojoj prijeti velika opasnost da je ulove lovci na mitska bića. Annette je u međuvremenu saznala i to da je postala baka, ali hoće li uspjeti vidjeti svoga unuka ili će postati izložak u nekom zoološkom vrtu pitanje je koje ostaje otvoreno sve do pred kraj ove uzbudljive knjige.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: VF Libris j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Petriška
ISBN-13: 9789538237133
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?