book cover
Bajke koje volim Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

Bajke koje volim

Zbirka do sad rijetko objavljivanih očaravajućih bajki i priča

Grupa autora

Knjiga narodne književnosti namijenjena je djeci osnovnoškolske dobi. Donosi bajke nastale u različitim kulturama iz svih dijelova svijeta. Naslovi "Dječak koji je tražio strah", "Baba Jaga", "Tri tete", "Priča o kraljici Cvjetnih otoka" i "Dijete iz jajeta" samo su neki od dvadeset i šest naslova p

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2011
Broj stranica 295
Dimenzije 22x28

Sažetak knjige

Knjiga narodne književnosti namijenjena je djeci osnovnoškolske dobi. Donosi bajke nastale u različitim kulturama iz svih dijelova svijeta. Naslovi "Dječak koji je tražio strah", "Baba Jaga", "Tri tete", "Priča o kraljici Cvjetnih otoka" i "Dijete iz jajeta" samo su neki od dvadeset i šest naslova popraćenih neobičnim ilustracijama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Selman d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 22x28
Ilustrator: Mia Janković Shentser
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?