book cover
365 priča za laku noć Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

365 priča za laku noć

Nepoznati autor

Ova prekrasno osmišljena knjiga priča za svaku večer u godini nudi po jednu malu maštovitu priču. Ilustracije naslikane s mnogo ljubavi nježno će otpratiti djevojčice i dječake u čarobni svijet snova, i omogućiti im da mirno i sigurno zaspu. Tako večernji odlazak na spavanje postaje obiteljski ritua

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2023
Broj stranica 250
Dimenzije 22,5x30

Sažetak knjige

Ova prekrasno osmišljena knjiga priča za svaku večer u godini nudi po jednu malu maštovitu priču. Ilustracije naslikane s mnogo ljubavi nježno će otpratiti djevojčice i dječake u čarobni svijet snova, i omogućiti im da mirno i sigurno zaspu. Tako večernji odlazak na spavanje postaje obiteljski ritual u kojemu djeca i roditelji mogu zajedno uživati. Godina dana lijepih snova.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Felix Liber d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 4007148056513
Dimenzije: 22,5x30
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?