Osobno preuzimanje

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti u našem dućanu:
Hoću knjigu d.o.o.
Poslovnica Megastore
Bogovićeva 7
10 000 Zagreb

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 8:00 - 21:00
Subota: 8:00 - 17:00

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 01/409 5010, a prilikom preuzimanja ponesite kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Osobno preuzimanje robe kod nas je besplatno te se ne naplaćuju nikakvi dodatni troškovi.

 

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 01/409 5010 ili na e-mail web.shop@hocuknjigu.hr.


Rok za uplatu kupoprodajne cijene proizvoda (iznosa navedenog na potvrđenoj narudžbi) iznosi 3 (tri) dana od dana kada Kupac zaprimi obavijest Prodavatelja o potvrđenoj narudžbi, osim u slučaju plaćanja po pouzeću. U slučaju da Kupac u tom roku ne izvrši uplatu kupoprodajne cijene, a Prodavatelj i Kupac nisu ugovorili nešto drugačije, potvrda narudžbe postaje neobvezujuća za Prodavatelja i ista se briše iz sustava .
 

Poklon pakiranja

Naručujete li poklon za poslovnog partnera, posebnu osobu, dijete ili možda za nekoga u koga ste zaljubljeni, nudimo vam mogućnost odabira prigodnog poklon pakiranja prilikom osobnog preuzimanja plaćene robe.

 

Iskoristite mogućnost posebnog aranžiranja Vaših poklona iz naše ogromne ponude ukrasnih papira, vrpci i raznih dodataka za savršeno upakirano iznenađenje. Više o ponudi ukrasnih mogućnosti možete saznati na sljedećem linku www.hocuknjigu.hr/darovi/papirni_proizvodi. Ukoliko želite upakirani poklon učiniti još posebnijim, ubacite i prigodnu čestitku iz naše ponude -  www.hocuknjigu.hr/darovi/papirni_proizvod/čestitke.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate detaljnije informacije, obratite nam se na e-mail web.shop@hocuknjigu.hr ili na tel. 01/409 5010.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?