Pravila nagradnog natječaja: Fotkaj se uz Hogwarts i osvoji poklon paket

07.02.2019.
header image

Iskoristi magiju Hogwartsa i osvoji poklon paket!

Članak 1. - Tvrtka i sjedište organizatora
Organizator, ujedno i voditelj obrade zbirke podataka, nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Savska cesta 32, 10000 Zagreb, OIB 97838993800.
Kontakti:
Jurica Čubrić
email: jurica.cubric@hocuknjigu.hr
--podaci i kontakti službenika za zaštitu podataka—
Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja
Naziv nagradnog natječaja je Fotkaj se uz Hogwarts i osvoji poklon paket. Nagradni natječaj traje od 7.2. do 10.2.2019. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na Facebook stranici Hoću knjigu.
Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja
Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe knjižara Hoću knjigu.
Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju na Facebooku potrebno je na svoj Facebook profil postaviti fotografiju sebe u nekoj zanimljivoj pozi ispred nacrtanog Hogwartsa u Bogovićevoj 7 (objava obavezno mora biti postavljena na public), uz hashtag #hocuknjigu i #nocharryjapottera do 10.2.2019. do 23:59 sati ispod objave o natječaju na Facebook stranicama Hoću knjigu.
Nagradit će se najkreativniji odgovor po odabiru žirija. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 7.2. do 10.2.2019. do 23:59 sati automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno  odgovora. Također, nakon objave pobjednika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu na mail adresu voditeljice marketinga: sanja.srdic@hocuknjigu.hr
U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Facebook i fanovi stranice Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.
Članak 5. – Zaštita osobnih podataka
Prijavom u ovaj nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Organizatoru kao voditelju obrade zbirke osobnih podataka (Data Controller) da osobne podatke iz čl.4.st.2. koje su sudionici pružili koristi isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i procesuiraju isključivo u svrhu provedbe nagradnog natječaja.
 
Sudionici prijavom u nagradni natječaj potvrđuju da su upoznati s činjenicom da će osobne podatke organizator čuvati 1 godinu od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će ti podaci biti uništeni, te na isto sudionici pristaju u cijelosti.
 
Sudjelujući u natječaju, sudionici prihvaćaju i odobravaju da se podaci koje javno pruže, nakon okončanja nagradnog natječaja pa do uništavanja istih, koriste od strane organizatora isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti organizatora.
 
Sudionici ovoga nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju i da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:
-pravu na povlačenje privole za obradu svojih podataka jednostavnom obaviješću organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena
- pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja
-pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika Agenciji za zaštitu osobnih podataka
-pravo na protivljenje da se osobni podaci koriste za potrebe izravnog marketinga
-pravo dobiti od organizatora kao voditelja obrade zbirke podataka potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.
 
Organizator kao Voditelj obrade zbirke osobnih podataka te Administrator Facebook stranice/aplikacije u kojoj se provodi natječaj, rukovati će podacima sudionika prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka.
 
Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji potencijalnih sudionika koji ispunjavaju uvjete iz čl.4.st.3. i koji prihvaćanjem ovim Pravila sudjeluju u nagradnom natječaju.
 
Organizator kao voditelj obrade zbirke podataka je prilikom donošenja ovih pravila uzeo u obzir potrebne mjere radi zaštite podataka te je upravo u tu svrhu određeno da sudionici mogu sudjelovati pod svojim ''nazivom-pseudonimom'' kojim se koriste na javnom Facebook profilu dok će točne osobne podatke pružiti samo pobjednici natječaja i to u tajnoj korespondenciji sa organizatorom i to samo u svrhu ranije navedenu na što svi sudionici samim sudjelovanjem daju jasnu privolu.
 
Organizator jamči da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće davati trećim osoba te da te podatke neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim onu ovdje navedenu na koje su sudionici i dali privolu.
 
Članak 6. - Nagradni fond
Nagradni fond uključuje:
- Poklon paket Hoću knjigu
Članak 7. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira
Odabir dobitnika nagrada obavit će se 18.2.2019. u sjedištu Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.
Članak 8. - Objava rezultata nagradnog natječaja
Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Hoću knjigu Facebook stranici u roku tjedan dana od odabira dobitnika.
Članak 9. - Način i rok preuzimanja nagrada
Preuzimanje nagrada dogovorit će se s dobitnicima putem email razmjene nakon javljanja dobitnika na email adresu sanja.srdic@hocuknjigu.hr. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.
Članak 10. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja
Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 7.2.2019. na web stranici Hoću knjigu.
Članak 11. - Rješavanje spora
U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Fotkaj se uz Hogwarts i osvoji poklon paket” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
Članak 12. - Pravila nagradnog natječaja
Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.
Članak 13. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja
Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator niti sponzori nisu mogli utjecati, koji nisu mogli spriječiti niti predvidjeti.
 
 
 
Zagreb, 7.2.2019. g. HOĆU KNJIGU d.o.o., Savska cesta 32, 10000 Zagreb
*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim u svrhu predviđenu pravilima natječaja.
** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.

Prijavite se i budite prvi koji će iskoristiti prednosti online kupnje

Prijava
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?