ONLINE NARUDŽBE – VAŽNE INFORMACIJE

23.03.2020. Piše: Hoću knjigu
header image

Povodom trenutne pandemije korona virusa, kao i potresom izazvanih poteškoća u radu, u ovome tekstu donosimo sve relevantne informacije oko online narudžbi, a tekst ćemo osvježavati novim informacijama kako biste na vrijeme znali stanje vaših narudžbi.

27.3.2020.

Rad webshopa Hoću knjigu teče nesmetano. Zbog povećanog broja narudžbi vrijeme

od narudžbe do dostave potencijalno se može povećati s uobičajenih 48 sati na 72

sata. Kurirska služba ne radi vikendom, stoga ako je narudžba napravljena u petak ili za

vikend, šalje se u ponedjeljak. Do daljnjega ne isporučujemo knjige u inozemstvo.

Hvala svima na razumijevanju i narudžbama.


23.3.2020.
Dragi (Hoću)knjigoljupci, nadamo se da ste dobro te da su vaši prijatelji i obitelj na sigurnom. Hoću knjigu tim trenutno pregledava stanje knjižara, a kako je to izgledalo u našem Megastoreu u Bogovićevoj, koji je, možete pretpostaviti, bio najviše pogođen jučerašnjim potresom pogledajte klikom na link.

Svi naši djelatnici su na sigurnom te ne rade ili rade od doma. Nažalost, kako je upravo Megastore u Bogovićevoj naš logistički centar za webshop, dužni smo obavijestiti vas kako očekujemo kašnjenja u isporukama.

Radimo na tome da se sva oštećenja što prije saniraju kako bismo nesmetano i sigurno mogli nastaviti isporučivati knjige; postoji i mogućnost prebacivanja cijele logistike u jednu od naših ostalih knjižara. No, tijekom cijelog procesa molimo vas za podršku i razumijevanje zbog kašnjenja, koje bi moglo potrajati nekoliko dana.
Imate li želju otkazati narudžbu, molimo da nam se javite na info@hocuknjigu.hr ili webshop@hocuknjigu.hr .

Sve isporuke vrši naša kurirska služba GLS, koja je pripremljena za trenutnu situaciju s pandemijom te dostave vrši opremljena zaštitnom maskom i rukavicama, a od 23.3. najavljeno je i uvođenje beskontaktne dostave. Također, sve kutije bit će pakirane pod maksimalnim higijenskim standardima, odnosno uz obaveznu upotrebu maski i rukavica.

U tijeku je i priprema velike akcije naziva Knjigom protiv korone, tijekom koje će nekoliko tisuća artikala biti dostupno po sniženim cijenama, kao i digitalne istoimene akcije tijekom koje će domaći autori na našem Facebooku čitati inserte iz svojih omiljenih knjiga.

Zato vas molimo da u ovo za nas sve teško doba budete uz nas, pružite nam ruku (figurativno, naravno) da što lakše preživimo period bez knjižara, promocija i ostalih događanja te da nas redovno pratite i dalje za sve informacije oko daljnjeg poslovanja.
 
Od srca,
cijeli Hoću knjigu tim.
 

Prijavite se i budite prvi koji će iskoristiti prednosti online kupnje

Prijava
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?