Čarobni spavanac

11.04.2019. Piše: Hoću knjigu
header image

Pravila nagradnog natječaja "Čarobni spavanac"

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača
 

Organizator, ujedno i voditelj obrade zbirke podataka, nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb, OIB 97838993800.

Kontakti:

Jurica Čubrić

email: jurica.cubric@hocuknjigu.hr

--podaci i kontakti službenika za zaštitu podataka—
 

Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja
 

Naziv nagradnog natječaja je “Čarobni spavanac u Megastoreu”. Nagradni natječaj traje od 11.4. do 17.4.2018. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na internetskoj stranici Hoću knjigu (www.hocuknjigu.hr).
 

Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja
 

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe knjižara Hoću knjigu.
 

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju
 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je odgovoriti na pitanje “Zašto biste baš vi osvojili čarobni spavanac u Megastoreu” fotografijom, tekstom ili videom najkasnije do 17.4.2018. do 23:59 sati putem Google forme: https://forms.gle/Nr9TNw4Zzj3B4Rgu5

Nagradit će se najkreativniji odgovori po odabiru žirija. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 11.4.2018. do 17.4.2018. do 23:59 sati automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 10 odgovora. Također, nakon objave pobjednika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu na mail adresu voditeljice marketinga (sanja.srdic@hocuknjigu.hr)

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Facebook i fanovi stranice Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.
 

Članak 5. - Nagradni fond
 

Nagradni fond uključuje:

- Poklon paket knjiga raznih izdavača

- Poklon bon Hoću knjigu u iznosu od 100,00 kuna

- Poklon paket grickalica, napitaka i higijenskih potrepština (Barcaffe, Cockta)

- Prijenosni punjač za mobitel
 

Članak 6. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira
 

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 18.4. u sjedištu Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.
 

Članak 7. - Objava rezultata nagradnog natječaja
 

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj te Facebook stranici Hoću knjigu dva dana od završetka natječaja.
 

Članak 8. - Način i rok preuzimanja nagrada
 

Dobitnici nagrada svoje će nagrade moći preuzeti 23.4.2018. u dogovorenom terminu u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 u Zagebu. Od dobitnika se očekuje da će provesti noć u knjižari uz sve osigurane uvjete i potrepštine, uz dozvolu dokumentiranja aktivnosti na Facebook stranici Hoću knjigu te eventualno za potrebe raznih medija. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru na Hoću knjigu Facebook stranici u roku od 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.
 

Članak 9. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja
 

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 11.4.2018. na internetskoj stranici Hoću knjigu.
 

Članak 10. - Rješavanje spora
 

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Čarobni spavanac u Megastoreu” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
 

Članak 11. - Pravila nagradnog natječaja
 

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook i internetskoj stranici Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.
 

Članak 12. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja
 

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator niti sponzori nisu mogli utjecati, koji nisu mogli spriječiti niti predvidjeti.

Zagreb, 11.4.2018. g. HOĆU KNJIGU d.o.o., Banjavčićeva ulica 22, 10000 Zagreb

*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada.

** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.

Prijavite se i budite prvi koji će iskoristiti prednosti online kupnje

Prijava
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?