Osnove strateškog marketinga
NEDOSTUPNO
0

Iz recenzija ... S obzirom na interdisciplinarni pristup obra enoj problematici, recenzirana je knjiga rele vantna i za sve koji se zanimaju za općenitu problematiku strateškog upravljanja te...

28,54 €

Sažetak knjige

Iz recenzija ... S obzirom na interdisciplinarni pristup obra enoj problematici, recenzirana je knjiga rele vantna i za sve koji se zanimaju za općenitu problematiku strateškog upravljanja te postizanja/očuvanja konkurentske prednosti u širem smislu te riječi. ... Osim toga, kao važno obilježje recenziranog djela treba izdvojiti služenje gotovim predlošci-ma za primjenu teorijskih koncepcija u studentskim projektima i konkretnim poslovima. ... Recenzirano će djelo zasigurno biti korisno i široj stručnoj javnosti, bez obzira na to je li riječ o sadašnjim ili potencijalnim menadžerima ekonomske struke ili pak onima koji samo žele osvježiti relevantna znanja iz područja marketinga i strateškog upravljanja. prof. dr. sc. Nikša Alfirević, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu ... Originalna obrada aktualnih sadržaja, koja uključuje i studije slučajeva, daje potrebnu inter-disciplinarnost proučavanju marketinga kako u profitnom, tako i u neprofitnom sektoru. .... Knjiga je koncipirana tako da čitatelju na metodičan, jasan i jednostavan način predoči problematiku i istodobno ga potakne na razmišljanje (pitanja za raspravu navedena pod naslovom Za one koji žele znati više) te zainteresira za daljnje proučavanje problematike (navođenjem ključnih autora i preporučene literature na kraju svakog poglavlja). Studentima će poslužiti kao priprema za tržište rada. doc. dr. sc. Božena Krce Miočić, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru umjesto izvadaka iz recenzije staviti anotaciju iz dodatka katalogu 2014. god

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Školska knjiga d.d.

Hrvatski jezik

9789530302778

19x26cm

-

2014.

444

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje